Masakra jakaś. Chcesz kupić cokolwiek i wydajesz duzo kasy. A co dopiero przy jakichś lepszych jakościowo rzeczach .
Teraz akurat kompletuję wyprawkę dla mojej Niuni i jeszcze nie mam wszystkiego a kasy już poszło od groma.
Czasami jeden ciuszek dla dziecka kosztuje tyle co bluzka dla dorosłego człowieka... a wiadomo ile razy dziecko założy takie ubranko...
Byliśmy z mężem w ubiegłą niedzielą na zakupach. Odwiedziliśmy Primark, Sport Direct, Matalan, H&M i Next.
Obkupiliśmy się chyba na cały rok.
Jedynie z Primarku nie jestem zadowolona, bo nie było nic ciekawego z wyprzedaży. Kupiłam kilka rzeczy, ale z nowych kolekcji. Szkoda, bo zawse były super ceny i okazje.
Natomiast Sport Direct i Matalan wymiatał. Okazje nad okazje.
Obniżki są nadal bardzo fajne. Można kupić rzeczy do 10 Funtów, a dziecęce nawet za 1 Funta lub 2 Funty.
W Sport Direct kupiłam dziewczynkom świetne ubranka z serii Barbie za 1 funta, a całe dresy z adidasa za 8 funtów. Buty renomowanych sportowych firm są w cenach 20 funtów, a dziecięce 12, 15 Funtów.
Zdarzają się np. w Matalanie, że są ciuchy za 3 funty dla kobiet.
Mąż kupił sobie kurtkę wiosenną i kazmizelkę z oferty Kup 2 produkty za 20 funtów.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5