Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Wysokie obcasy
Idź do strony 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Obuwie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rosalinda

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Tygrys
Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 15:53    Temat postu: Wysokie obcasy Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziewczyny, nosicie szpilki czy wolicie buty w stylu sportowym? Ja przez ostatnich kilka lat unikałam szpilek a w tym roku nagle znów wróciła mi na nie ochota. Chodzicie w nich na codzień czy wkładacie tylko na super okazje? I jaką wysokość obcasa preferujecie?

Podpis 14 lipca 2007-początek nowego życia Zakochany
"Kocham Cię"- 27 października 2007 Zakochany
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Gwiazdeczka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 16:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja wolę obuwie sportowe, dla mnie są wygodniejsze Bardzo szczęśliwa. A butów na wysokim obcasie raczej zakładam rzadko chyba że na jakieś specjalne okazje, to wtedy tak, albo jak mam ochotę się eleganciej ubrać. Ja wolę raczej nie za wysoki obcasik (no i najlepiej żeby by troszkę szeroki - ale tak nie za bardzo) , bo inaczej bym sobie nogi poskręcała Puszcza oko

Podpis "Kobieta jest jak saszetka herbaty. Nie wie, jak jest mocna, dopóki nie wpadnie we wrzątek."
03.05.2005 Serduszko 04.12.2008 Zakochany
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

agaat

Zodiak: Ryby
Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja unikam szpilek, ponieważ poruszam się głównie piechotką, bądź komunikacją miejską. Gdybym miała samochód to na pewno zdecydowanie częściej bym je ubierała. Uśmiechnięta

Podpis Wiosna, wiosna..... wiosna ach to TY.... Uśmiechnięta
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

agaat u mnie było dokładnie odwrotnie. Złośliwa
Poza tym nie wyobrażam sobie prowadzenia samochodu w szpilkach. Podejrzliwa

Miałam taki okres, w szkole średniej, że buty z obcasem mniejszym niż 7-8 cm w ogóle dla mnie nie istniały. Uśmiechnięta Teraz najczęściej zakładam buty na niskim obcasie, lub na całkowicie płaskim, gdy jadę gdzieś samochodem lub idę z dzieckiem na spacer. Uśmiechnięta

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

madzia

Zodiak: Skorpion
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ze mną to jest różnie, zależy od tego gdzie idę.
Nie noszę butów na zbyt wysokim obcasie, bo jestem taka chudziutka, że jak w nich idę to wydaje mi się, że się kołyszę jak takie wysokie chude drzewo w wielki wiatr Niezdecydowana.
Ale porównanie Puszcza oko.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Aneta

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 18:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja uwielbiam buty na wysokich obcasach - wręcz kocham je!

Przez prace i styl życia częściej biegam w sportowych butach, bądź na niskim lecz zgrabnym obcasie.
Ale mam takie jedne ukochane czarne szpilki - na specjalne okazje właśnie - na co dzień nie dałabym rady biegać w nich.

Moja preferowana wysokość - 8 cm! Bardzo szczęśliwa (Pod warunkiem, że jest to zgrabny obcasik).
Powrót do góry

agaat

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Edzia ja w liceum też miałam taki moment - że tylko obcasik nosiłam - teraz w obcasach się po prostu męczę.
A odnośnie samochodu to przyznam szczerze, że obcas w ogóle nie przeszkadza mi w prowadzeniu go - już na kursie często jeździłam w obcasach i teraz zupełnie nie ma to dla mnie znaczenia. Puszcza oko

Podpis Wiosna, wiosna..... wiosna ach to TY.... Uśmiechnięta
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

agaat no to zazdroszczę Ci. Uśmiechnięta Ja jak gdzieś muszę pojechać będąc w butach na wysokich obcasach, to oczywiście pojadę, ale czuję pewien dyskomfort. Niezdecydowana

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

Aneta

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Edzia napisała:
agaat no to zazdroszczę Ci. Uśmiechnięta Ja jak gdzieś muszę pojechać będąc w butach na wysokich obcasach, to oczywiście pojadę, ale czuję pewien dyskomfort. Niezdecydowana

A mnie to obojętne - potrafię się dopasować do pedałów i w płaskich butach i w obcasach Uśmiechnięta
Powrót do góry

efrell
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 10

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja uwielbiam buty na wysokim obcasie. Lata całe tak chodziłam, niskiego obuwia nie miałam w cale. Koleżanka nauczyła mnie w końcu chodzić w adidasach i tak było do tego lata. Teraz pozbylam się z domu całego płaskiego obuwia. I żałuję trochę bo noga mi się odzwyczaiła i łydki bolą. Puszcza oko

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

MeYa
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też lubię obcasy. Niestety nie mogę za dużo w nich chodzić, bo mam problemy z kostką. Raczej chodzę wszędzie na piechotkę więc dominują buty płaskie.

Podpis „Jeżeli nie wiesz dokąd idziesz trudno Ci będzie tam dojść”.
"Mądrość musisz sam z siebie, własną dobyć pracą" A.M.
Powrót do góry

Rosalinda

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja problem jazdy samochodem w szpilkach rozwiązałam bardzo prosto-prowadzę w tenisówkach a potem zmieniam buty i po sprawie. Moja ulubiona wysokość obcasów to też około 8 cm, jesli buty sa dobrej jakości to na ogół obcas jest stabilny.

Powrót do góry

martii

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja uwielbiam buciki na obcasie wysokim...Puszcza oko. Takie mniej więcej na 8-9 cm obcasie. Czerwone, krwiste;-). Ale muszę powiedzieć, że mimo, że lubię szpileczki, to mam takie tygodnie, że nie chodzę w butach na obcasie. Po prostu moje nóżki muszą odpocząć.
Ale wczoraj byłam na weselu i 10h na obasie 9cm wytrzymałam!!! Bardzo szczęśliwa

A samochód bez problemu prowadzę w szpilkach. Za to w butach z czubami nie umiem.

Ostatnio zmieniony przez martii dnia Nie 24-06-2007, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Rosalinda

PostWysłany: Nie 24-06-2007, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Martii, ja też czasem odpoczywam i biegam w adidaskach ale lato to dla mnie idealny czas na szpileczki, ślicznie wygląda noga w sandałkach na obcasie do sukieneczki. Bardzo szczęśliwa

Powrót do góry

*Paulinka*

PostWysłany: Wto 31-07-2007, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To zależy kiedy, ale raczej wole buciki na płaski obcasie, albo jak już to takim malutkim. Chyba że sytuacja wymaga że trzeba założyć obcasy to bardzo przyjemnie mi sie w nich chodzi i lubie Puszcza oko
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Obuwie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 1 z 17

Skocz do: