Ja bardzo lubię Muchę ale jakoś mi tam nie pasuje.
Może to kwestia przyzwyczajenia ale wydaje mi się, że Weronika jakoś "wyciszała" to jury.
Co do uczestników, zapowiada się ciekawie ale mnie zszokowała ta panienka na początku jak zaczęła wyskakiwać z chamskimi odzywkami, ja rozumiem że stres ale żeby aż tak .
Mucha mi też nie pasuje!
Za to dziś w sumie nic ciekawego, prócz 1 chłopaka i tej dziewczyny na końcu, za którą wyszedł Piróg .
Czekam na kolejne odcinki, bo w dzisiejszym za mało tańca, za malo wrażeń.
Nie cierpie Muchy...drażni mnie i jakos mi do YCD nie pasuje. Ogólnie pierwszy odcinek był dobry , koleś co "shekował "" tak sie to pisze?pupką i wogóle .Zobaczymy co będzie później
Obejrzałam wczoraj z T. z ciekawości i bardzo mi się podobało. Muchę uwielbiam, więc w jury mi nie przeszkadza wcale a wcale. Za to drażni mnie Kinga Rusin.
A co do samego programu, to ładnie tańczyli tylko ci, którzy dostali bilet. Jakoś mało tańca było jak dla mnie...
Kinia wykorzystuje to, że może komentować na bieżąco Ankę i to wykorzystuje. Mnie też ona drażni - od zawsze, a szczególnie w tych występach na żywo bo się wysłowić biedna nie potrafi.
Ja jej nie lubię za całokształt. Jak była z Lisem to była ładniutka, a teraz jak jest solo, to chyba zbrzydła.
Jak dla mnie Kinga wygląda jak by sterydy brała.
Jest taka jakaś powiększona.
Ma szeroką szyję, wielkie dłonie i przedramiona, no i te napakowane uda.
Zdecydowanie zbrzydła.