Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

You Can Dance
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Artifficial_Minds

PostWysłany: Pią 05-03-2010, 17:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nawiązując do sterydów Złośliwa
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Kate29

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie akurat Kinga nie przeszkada . Ma swoje "dziwne" odzywki i zachowania ale jakos mniej mi przeszkadza od Muchy

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 12:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kate mam tak samo;).

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

żmijka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wg mnie Mucha wniosła trochę świeżości do tego programu. Strasznie denerwuje mnie Kinga Rusin. Oglądałam pierwszy odcinek- nawet fajny.

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

irishangel

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 13:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak dla mnie MUcha ze sobą to tam nic nie wnosi, przynajmniej nic czego ten program by bez niej nie zrobił. Jest teraz na siłe lansowana przez TVN.

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry

roksiakb

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 16:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja powiem wam szczerze, że Mucha w ogóle mi nie pasuje do YCD. Moim zdaniem ona nie ma pojęcia o tańcu (zresztą tak wywnioskowałam z jej "dziwnych" wypowiedzi typu: że podobała jej się twarz (czy też tam wyraz - nie pamiętam jak to było) takiego chłopaka co tańczył, lub "dlaczego wystartowałaś w tym programie). Przewraca oczami
Nie wiem, jak wy - ale ja właśnie takie wrażenie odniosłam po 1 odcinku - zobaczymy co będzie dalej

Podpis Każdego dnia kocham Cię bardziej...
Dziś - jeszcze więcej niż wczoraj,
A i tak mniej niż jutro..
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Myślę, że w wyborze Muchy producentom programu chodziło tylko i wyłącznie o jej kontrowersyjne wypowiedzi, zachowanie itp. Na tańcu zna sie pewnie trochę też, zreszta ma od tego dwóch pozostałych członków jury, a ona jako kobieta może zwracać uwagę na inne też ważne szczegóły.

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

Kasia26

Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

ale w pierwszym odcinku poleciała ta jedna dziewczyna widziałyście ? jak powiedziała : co tak żeby szczerzysz ja i tak nie jestem dentystą więc nie ocenie twojego usmiechu ... pojechała ... a wtedy podobało mi się zachowanie Muchy : powiedziała pas, że jest na nie i chiała wyjść ...
ta dziewczyna się potem Kindze tłumaczyła że to stres tak z człowiek robi ... Niezdecydowana
Powrót do góry

roksiakb

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kasia26 napisała:
ale w pierwszym odcinku poleciała ta jedna dziewczyna widziałyście ? jak powiedziała : co tak żeby szczerzysz ja i tak nie jestem dentystą więc nie ocenie twojego usmiechu ... pojechała ... a wtedy podobało mi się zachowanie Muchy : powiedziała pas, że jest na nie i chiała wyjść ...
ta dziewczyna się potem Kindze tłumaczyła że to stres tak z człowiek robi ... Niezdecydowana

Albo po prostu chciała się "pokazać", i się jej udało, hehe Bardzo szczęśliwa

Majek, no w sumie to masz rację Puszcza oko

Podpis Każdego dnia kocham Cię bardziej...
Dziś - jeszcze więcej niż wczoraj,
A i tak mniej niż jutro..
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Majek napisała:
Myślę, że w wyborze Muchy producentom programu chodziło tylko i wyłącznie o jej kontrowersyjne wypowiedzi, zachowanie itp. Na tańcu zna sie pewnie trochę też, zreszta ma od tego dwóch pozostałych członków jury, a ona jako kobieta może zwracać uwagę na inne też ważne szczegóły.

A Pazura znała się na tańcu? Wydawało mi się, że właśnie była od "rozładowania" napięcia. Mucha profesjonalistką nie jest ale jakąś wiedzę podstawową ma. Najważniejszy w tej kwestii i tak jest Augustin.
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mam takie samo zdanie jak Arti. Weronika Pazura też się na tańcu nie znała. Mucha wie co nie co o tym co tańczyła, ale ekspertką nie jest i pewnie nie będzie Puszcza oko.

W samym programie trochę denerwuje mnie to, że głos Agustina jest najważniejszy. Powinni też zwracać uwagę na Piróga... Albo głosować...

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

Kasia26

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ale wielu pewnie dla Muchy bedzie oglądało ten program ... właśnie dla jej komentarzy ... póki co po pierwszym odcinku to spokojnie ... Puszcza oko
Powrót do góry

candy201

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 21:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mucha nie jest żadną ekspertką tańca, a jej odzywki wcale nie są moim zdaniem, ani śmieszne ani innowacyjne. Wydaję mi się że ona by chciała mieć cięty język jak Wojewódzki, a to niestety nie jej liga. Wolałam zdecydowanie Marczuk.
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dla mnie Marczuk była taka trochę nijaka, miała często mdłe wypowiedzi, za dużo nie wnoszące do zdania jury ani do samego programu, także ja wolę Muchę, jest zdecydowanie ciekawszą osobowością.

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

Kasia26

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No zobaczymy jak tam kolejne odcinki wypadną. Weronika w sumie zawsze mówiła to samo typu jak ty ładnie wyglądasz. Nie oceniała tańca tylko estetykę i wygląd i była przewidywalna. Mucha jest jak najbardziej nieprzewidywalna a czy dobrze wypadnie w roli jaką ją obsadzili to zobaczymy już we środę chyba Puszcza oko o ile dobrze pamietam
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  Następny
Strona 13 z 25

Skocz do: